Tekstschrijven

Tekstschrijven

De wereld zit vol interessante verhalen. Over innovatieve bedrijven, baanbrekende projecten, nieuwe technologieën, vooruitstrevende aanpakken. Verhalen die u wilt delen. Met uw lezers, klanten of medewerkers. Het is echter een vak apart om de essentie goed op papier te krijgen. Mijn vak. Heldere, compacte en informatieve teksten schrijven.

Vakbladen
Momenteel werk ik als freelance tekstschrijver voor vakbladen als Link Magazine, Driesteden Business, FMT Gezondheidszorg, SURF Magazine en OTAR Magazine (GWW, infra en mobiliteit). Ook schrijf ik interview voor adviesbureau Berenschot en ingenieursbureau TCPM. Doorgaans komen artikelen tot stand op basis van interviews met betrokkenen.

Webteksten
Een goede webtekst schrijven is een kunst. Want een tekst moet goed vindbaar zijn voor zoekmachines. En bovendien snel scanbaar, zodat bezoekers in één oogopslag een idee krijgen van de inhoud. Samen bepalen we de relevante zoekwoorden. En komen we tot een optimale content qua tekst en indeling. Ik schrijf/schreef webteksten voor onder meer Berenschot, TCPM, Vier Heren, Logis.P, Marjet Veldhuis, Numero4, Windkracht.